Kambodzassa on erikoinen tapa rankaista jengien tappelupukareita. Nuoret muodostavat pikkujengejä ympäri maata ja tappelevat keskenään iltamyöhään. Kambodzan poliisi on ottanut tavaksi ottaa jengiläiset kiinni, riisua heidät alusvaatteisilleen ja ottaa kuvat koko porukasta. Kuva myöhemmin julkaistaan paikallisissa sanomalehdissä ja poliisin fb-sivuilla. Kuvan pojat on otettu kiinni riidan päätteksi.

Jengipukarit vaatteilla

Jengipukarit vaatteilla

Tässä todiste, että pojilla oli vielä hetki sitten vaatteet päällä. Molemmat kuvat julkaistiin paikallisessa verkkolehdessä. Älä siis joudu tappeluun Kambodzassa. Saatat joutua olemaan ilkosillasi poliisin paperihommien vuoksi. Suomalaisena tämä rangaistus tuntuu lähinnä hassulta, mutta on hyvä muistaa, että alastomuus on todella suuri tabu Kambodzassa. Kuten olen jo käyttäytymisohjeissani maininnut, edes avioparit eivät välttämättä näe toisiaan alasti. Voit siis kuvitella millainen häpeä se on kun sinut kuvataan likaisissa alusvaatteissa ja koko roska painetaan paperilehteen ja poliisin Facebookiin.

Tämä ei ole yksittäistapaus. Viimekuussa samankaltainen porukka kuvattiin Kampotissa.

Tämä kuva kertoo hyvin, miten naisten alastomuuteen suhtaudutaan täällä. Vaikka hän on ollut osana porukkaa, on hänellä edelleen vaatteet päällä ja jopa kasvot sutattuna.

Vaikka tämä on mielestäni Suomalaisena hauska artikkeli, on mielestäni hyvä huomioida miten paljon alastomuus täällä hävettää. Älä siis kulje samoissa vaatteissa kun pojat ylläolevissa kuvissa. Paita päälle ja shortsit polven yli!

Hellyttävää kesän loppua kaikille. Nähdään talvilomilla!