May be an image of 1 person
Yulia Khouri

Ukrainalainen Yulia on matkannut Kambodzasta Puolaan ja järjestänyt bussin jonka hän lastaa täyteen vauvanruokaa, vaippoja, pattereita, elintarvikkeita ja välttämättömiä lääkkeitä kuten insuliinia. Takaisin tullessa bussi lastataan täyteen naisia ja lapsia jotka Yulia kuljettaa Puolaan turvaan.

Hän on jo yhden matkan tehnyt muutaman vapaaehtoisen ja yksityishenkilöiden lahjoitusten voimin. Seuraavaksi lähetetään kontillinen tarpeita ja bussi. Molemmat on melkein lastattu ja valmiita lähtöön lähiaikoina. Lvivissä hän toimii paikallisen pienen hyväntekeväisyysjärjestön kanssa tiedonvälityksessä ja humanitaarisen avun jaossa.

Please watch our appeal video and share. We are off to Ukraine in a few days with a container of food, baby food & diapers, batteries, urgent medicines and bringing back a bus full of women and children refugees to safety. We need to continue to help and I cannot do it without your help. Please help share and consider donating.

-Yulia khouri (Facebook)

Tutustuin Yuliaan hyväntekeväisyyskeittiön kautta. Hän järjesti päivittäistä kotiin toimitettua ruoka-apua slummien lapsiperheille täällä Phnom Penhissä. Minä autoin kouluttamaan henkilökuntaa keittiön ruokaturvallisuudessa ja säilytyslämpötilojen seurannassa.

Videon on tuottanut ja editounut Dave O’Gorman, yksi lahjoittajista.

Jos haluat osallistua avun keräämiseen niin voit joko lahjoittaa suoraan GoFundme:n kautta: https://gofund.me/83fad9dc tai jakaa meidän Facebook postauksen omassa feedissäsi ja näin saada näkyvyyttä ja toivottavasti lisää rahallista tukea. Youtube-linkkien jako valitettavasti saa todella huonoa näkyvyyttä Facebookissa (FB ei halua käyttäjien poistuvan heidän palvelusta kilpailevaan mediaan). Jos sinulla on muita ideoita osallistumiseen, voit laittaa minulle whatsapp-viestiä Kambodzassa.fi Facebook-sivun linkin kautta.

-Arttu Karppanen

Yulian jakamia kuvia FB:ssa ja GoFundmes:ssä